Heräsin aamulla siihen että takapuoli oli suunnattoman kipeä. Hyvä! Treeni se siellä sattuu - toivottavasti ainakin, ettei kyseessä ole mikään akuutti ja kivulias superselluliitti.

Anyhow. Syömisiin nyt.

06:00 AAMIAINEN

Vesimelonia 100g. Pari desiä Kaurapuuroa leseillä, kurpitsan- ja auringonkukansiemenillä, öljyllä, suolalla ja omenalla. Pari desiä vettä + Bion3

11:30 Kahvitauko

Tauon nimeä kunnioittaen, kaksi mukia kahvia reilulla kevytmaidolla. Plus toiseen satsiin meni myös pari hermesetasta. 3 dl vettä.

14:00 LOUNAS

3 dl sitä samaista wontonkeittoa, mitä eilenkin. Viisi nyyttiä. Plus myös parsakaalia ja amerikansalaattia.

1 Wasa:n näkkäri-tuorejuustocombo (tomaatti-sipuli tjsp)

1/2 litraa vettä

16:00 VÄLIPALA 200g vesimelonia

4 dl vettä, pari Dietorelle-namia

18:00 PÄIVÄLLINEN

Nutrifast -Yrttitarhan peruna-vihanneskeitto + 150 g grillattua kanaa.

Vettä. Aika paljon.

 

Mitä tulee tuohon Nutrifastiin, niin sen nimi voisi yhtä hyvin olla Yrjötarhan blaa-blaa-blaa. Kertakaikkisen kammottavaa evästä. Jos sekaan kippaisi rutkasti valkosipulia ja chiliä ( ... ja kermaa ...) niin varmaan sitä lapioisi sisäänsä mieluummin. Haju oli pahvinen, maku jauhoinen ja jälkimaku ummehtuneen perunakellarimainen. Mutta joo. Funktio tuolla elintarvikkeella onkin joku aivan toinen kuin makuhermojen hively.

Hatunnosto teille, jotka mokomalla litkulla olette kituuttaneet pitempiä aikoja. Tämän maistamiskerran jälkeen en taida tuohon enää koskea - kuin äärimmäisessä hädässä siis. Ja sehän voikin olla sitten itseni tuntien jo vaikka ensi viikolla.

Painon päivityksen kanssa odottelen aamuun. Se lie taas noussut - tunnun keräävän kaiken mahdollisen nesteen sisääni, sillä kaikesta juodusta vedestä huolimatta vessakäynnit ovat varsin harvassa.