AAMUPALA

(tätä tietty tosin edelsi taas se aamuöinen omena kolmen maissa kun heräsin)

06 : 00 100g vesimelonia 40 kcal

50g kurkku 5 kcal + paprika 50g 15 kcal, jälkiuunileipäviipaleen puolikas 33 kcal

1 pikku peruna 25 kcal  ja 50g broilerleike 50 kcal  (nämä söin puuron kypsymistä odotellessa...)

Puuro jossa femisoyaa 30 kcal + lese 5 kcal + kurpitsansiemen 30 kcal + kaurahiutale 30 + ruokalusikallinen ruokaöljyä 130 kcal =  yhteensä siis aamiaisen kalorit 400 kcal.

Luulisi hetken pärjäävän? :)

Kahvit juodaan sitten myöhemmin.

LISÄYKSIA ILTAPÄIVÄSTÄ

Aamiaisen ja lounaan välissä kiskaisin tosiaan pari mukillista kahvia kevytmaidolla ja vettä.

Heti alkuunsa sitten lounaan energiamäärän laskeminen meni hankalaksi ; käytiin äidin kanssa syömässä kello yhden aikaan F8:ssa (taivas, miten sekava paikka muuten!) ja otin Caesar-salaatin. Eli öö - - - salaattipohjalle itselleen nyt ihan se ja sama, mutta mitä siinä kastikkeessa on? Entä parmesaanijuustossa? Entä siinä tomaatti-kasvismössössä (joka ei kyllä mielestäni kuuluisi koko Caesar-salaattiin...)?  Ja entä se kana? Argh. Enkä osaa edes arvioida, kuinka paljon sitä kaikkea oli. No, kaikkea en kuitenkaan syönyt, mut hirmu ähkyn sain. Hirveen suuri annos verrattuna siihen mitä tässä muuten oon nyt viime aikoina syönyt kerralla. Parissa tunnissa kuitenkin helpotti ja join sitten kahvin. Ja nyt ihan sekunti sitten eli 16:30 lopettelin rahka-funlight-jogurttimössön jossa oli myös vehnäleseitä ja auringonkukansiemeniä, siitä rahka 65 kcal + jogu 70 + lese 5 + siemenet 20 = 160 kcal.

Voidaanko sopia että se salaatti oli 300? :) Ainakin Mäkissä se on 250 krutonkeineen ja kastikkeineen päivineen, nyt en otanut edes krutonkeja. Eli nämä jos ynnätään, niin 160 + 300 + 400 = 860 kcal nyt.

Töihin lähtee taas mukaan sellainen teollinen pussipasta ja myös jotain porkkanasipellystä napostettavaksi. Katsotaan jos nyt tulee syötyä.

Maitohappobakteereita pitäisi käydä ostamassa vielä, veikkaan että vatsani ilahtuisi Idoformista suuresti!

Ihanaista viikonloppua kaikille!