Tänään tein juurikin niinkuin ei luultavasti missään nimessä saisi tehdä, ja kyllä vatsakin on sitä mieltä, varmaan joku orastava suolitukos on tulossa... nimittäin panttasin safkaamista koko päivän, ja söin illalla hillittömän pizzan jossa oli kaikkea mahdollista tuplajuustoineen päivineen. Satakakskyttsiljoonaa kaloria. Uuh. Ja nyt todellakin koskee mahaan :))  Paino oli ko. evästyksen jälkeen kuitenkin 58,5 eli tuosta krapulapäivän nesteiden poistosta aiheutunut 57,7 ei ihan täysin ole karannut räpylästä. Uhkarohkea pyrkimys on kuitenkin saada tuo paino 56,X osastoksi sunnuntaihin mennessä, kun sen nyt sitten tuumasin ottaa "viralliseksi" punnituspäiväkseni. Jos näin, niin hyvänen aika, multahan olis lähtenyt painoa jo noin kahdeksan kiloa, joulukuun alusta ajateltuna.

Eilen tosiaan kävelin töihin ja osan matkaa takaisinkin, ja tänään suoritin reippaan tunnin kävelyn kahteen otteeseen (aamulla yhden leppoisan maisemia ihaillen) ja illalla yhden ravakamman (kiersin tunnin verran Töölönlahtea miettien kuumeisesti haluanko oikeasti sen pizzan, ja päätin että halusin, minkä jälkeen suorastaan juoksin pizzeriaan).  Kunto tuskin kohoaa kamalasti, mutta jalka ei vihoittele joten homma ok, ja raitis ilmahan tekee tietysti aina hyvää.

Tältä päivältä ei siis oikeastaan muuta raportoitavaa. Nyt pitäisi nukkua, että jaksaa aamulla nousta ylös lenkittämään itseään. Keskiviikkona alkaa sitä paitsi kuntonyrkkeily, joka sekin tulee olemaan aamujen hommia, joten pitäisi totuttautua nousemaan aikaisin urheilun merkeissä ylös!