Nimittäin loikahdin vaa'alle äsken ja se näytti lukemaa 57,7.

Se nyt tietysti on erinomaisen "kuiva" paino - eilen sitten kävi tämä välttelemäni lipsahdus ja tuli hieman juopoteltua :) 3 olutta (pahapahapaha) ja muutama snapsi, yhhhh x) Kännipizzan sentään vältin, ja ostin kotiin etukäteen kanafilettä nälän tappajaksi, ja vedinkin sitä 300g aamuyöstä.

Nyt puolestaan saa kyytiä vissy, jota killitin yhteen menoon jo litran. Samapa tuo. Vesi mikä vesi. Tietysti kaunis vaakalukema nousi samantien radikaalisti :) Mutta ei haittaa! Oli niin kiva nähdä seiska pitkästä aikaa painolukemassa, se nyt muistutti että se pudotus ON mahdollista.

Ehkäpä vielä hieman unta tähän väliin. Töihinkin pitäisi selviytyä illalla. Vissyy, vissyy, vissyy...

 

MUTTA NYT PÄIVÄN SAFKAOSASTOON (edit time 13:00)

1,5 litraa Bon Aqua, maitohappokapseleita ja särkylääkettä :)

1 isonpullea porkkana 60 kcal

100g  broilerfilettä (Pirkka, 85kcal <--- outoja nämä energiat kun ei pysy samana, kultabroiler esim. on kaloripitoisempaa, tosin myös prodea taitaa olla enemmän) 

100g rahkaa jossa myös 1/2 mansikkajogurtti, loraus funlightia, loraus öljyä, kurpitsansiemeniä, Femisoyaa ja vehnäleseitä. 65 + 40 + 50 + 20 + 30 + 5 = 210 kcal, laskinko oikein? :)

Siispä tämä dekadenssin aamupäivä pitänyt sisällään tähän asti 210 + 85 + 60 = 355.

Eilisiä energiamääriä en jaksa edes miettiä... pluspuolena sanottakoon kuitenkin se, että en todellakaan (vieläkään) syönyt sitä Allevon pussipask-pastaa.

LISÄEDIT 18:00 

Miten voi ihmisen krapula olla näin pitkäkestoinen?? Aivan karsea olo vieläkin. Huhuh. Ruokaa on silti tullut syötyä. Tästä lisää alla.

Vesimelonia 100g  40 kcal sekä kaksi omenaa yht 100 kcal.

Yksi Wasa-näkkäri-tuorejuustojuttu, 170 kcal

Kaksi kahvia kevytmaidolla.

Atria Fresh - caesarsalaatti 200 kcal, Kultabroileria 180 kcal, porkkana 40 kcal.   yht. 730 + aiemmat 355 = 1085 kcal.

Liikuntana toimi töihin kävely, noin 3,5 km.

Ei oikeastaan yhtään paha tuo energiamäärä, tiedän että aiempina krapulapäivinä olen mättänyt saman määrän (tai tuplasti...) jo aamupalalla johon on kuulunut pizza tuplajuustolla ja pekonilla ja ties millä. Nyt muuten suorastaan kuvottaa koko ajatus pizzasta.

Taitaa kyllä kuvottaa vähän muutenkin, ilman mitään ajatuksiakaan :))