Aamulla ennen yhdeksää Sinjakovinailua, eli purkki ananasta ja vihreää teetä :)

LOUNAS 11:30 Nutrifast a la Eater Cheater, eli ruokaisa kanakeitto jossa desi vedestä korvattu kermalla.  Ruisreal-pala pelkällä margariinilla. Lasi vettä.

VÄLIPALA 14 : jotain Kahvi kevytmaidolla ja karjalanpiirakka. Ja vielä lisää kahvia, mustana.

PÄIVÄLLINEN 17:30 1/2 porkkana, joku ihmeen "perunapala" - nimellä kulkeva leipäviipale margariinilla, toooosi vähän pasta bolognesea - siis oikeasti tosi vähän. T-O-S-I. Ihmettelen itsekin. Joo ja söin myös pikku pätkän nakkia kaverin annoksesta.

HUVIN VUOKSI Ässä-Mix-lakupatukka

Kello raksuttaa nyt hieman yli kuutta, tee hautuu kupissa ja odottaa juojaansa, iltapalaksi on taas kerran varattuna vesimelonia. 

Tänään on tullu vettä juotua aivan liian vähän. Pitänee yrittää koittaa paikata tilannetta illalla. Jotain kotijumppaa vois myös vähän koittaa, mikä ei sattuis tohon jalkaan niin paljoa. Pitäisköhän tilata Ab-Tronic, hah. Sen kanssa ei ainakaan kuormittuis mikään.

 

MYÖHEMMIN eli 23 aikaan.

Käsittämätöntä miten hitaasti vatsani tuntuu siirtävän tavaraa eteenpäin, vielä yhdeksältä illalla vatsasta nousi kurkkuun pastanmakuisia röyhtäyksiä, hyi yäk. No, tunti sitten tuli sitten kuitenkin taas uudelleen nälkä ( en syönyt lakun jälkeen mitään kuitenkaan) ja nyt lopulta annoin itselleni periksi, keitin miniminikokoisen kaurapuuron (hiutaleita 2rkl, ja kurpitsansiemeniä ja vähän leseitä) ja söin sen sekä kaverina jotain 300g vesimelonia.

Sain jotain typerää käsipainoa nosteltua illan aikana, mutta ehkä en nyt kuitenkaan viitsisi sitä jumpaksi sanoa... ja painan varmaan taas ainakin kolme kiloa enemmän kuin tänä ihanana aamuna, koska olen lipitellyt kammottavat määrät vettä kitusiini, eikä taaskaan oikein meinaa nesteet kiertää. Ajatuksena sentään lohduttaa että pakko niiden vesimassojen on jossain vaiheessa pakko tulla luonnollista reittiä pois, eikä nyt kannata alkaa panikoimaan vaakalukemasta.