... sen sijaan järjestin jääkaappini.

Nimittäin tein itselleni viikonlopuksi "ruokapaketit". Kaapissa nököttää nyt kolme muovilootaa, joista yksi on perjantaille, yksi lauantaille ja yksi sunnuntaille. Kerrankon etukäteen laskeskelin kaloreita pakatessani niitä - löytyy porkkanaa, kurkkua, paprikaa, ruisleipää, vesimelonia, omenaa, mandariinia, broilerfilettä ja jogurttia, jotain mainitakseni - näiden lisäksi tuumasin että aamuinen noin sadan kalorin lusikkapuuro ja pieni annos jotain lämmintä ruokaa tekevät yhteensä alle 1000 kcal.

Suorastaan käsittämätöntä miten PALJON saa syödä, jos vaan syö oikeita asioita. Tuntui että tulee ähky jo pelkästään boksien tuijottelusta. Huh.

Tämä päivä alkoi hammaslääkärillä, mutta olen silti hyvällä tuulella. Viikonloppuilloille on töitä tiedossa ja muuten ajattelin ottaa ihan rauhallisesti ja antaa toisten juoda ne kutsuvat kaljat, vaikka mieli tekiskin. Ehkä se olut ei maailmasta lopu vaikka en sitä yhtenä viikonloppuna ottaiskaan. Toisaalta sitä miettii että "ei kai se yksi mitään haittaa" - - - ja toisaalta olen myös melko varma siitä, että ei se tietenkään mihinkään yhteen jää, jos erehdyn poistumaan kotoa. Myöskin jos sitä kotiin ostaa sen yhden, niin alkaa sitten tehdä mieli lähteä ulos :) Parempi siis olla varmaan koettelematta onneaan ja antaa asian suosiolla olla.

Vaa'alle en mene, en kiusallakaan - en ainakaan ennen sunnuntaita tai maanantaita! Ehkä sitä sitten näkisi jotain selkeää muutosta suuntaan plus tai suuntaan miinus, aloin tuntemaan itseni idiootiksi kun sätkin joka ikisen sadan gramman mukaan milloin mihinkin tahtiin.

PERJANTAIN ALKUEVÄSTYKSET

Aamuyöllä neljältä taas omena.

07:00 Vesimelonia 150g, Rooibos-teetä

Kävely. Ei mitenkään reipasta, laahustin hammaslääkäriltä lähdettyäni ympäri pitäjää puolentoista tunnin ajan, mutta sainpahan ainakin raitista ilmaa joskin fysiikkaa palveleva hyöty olikin varmaan aika olematon.

Kahvi maidolla (ja joo, laitoin ihan pikku lorauksen kermaakin...), vettä 1/2 litraa.

11:00 Lisää Rooibosta, Jälkiuunileipäviipale jolla John Westin tonnikalamössöä, paprikaa ja kurkkua, NAM!

11:30-14:30 3 x kahvi ja yhteensä litra vettä

And more to eat...

15:15 himppasen alle 300g Caesar-salaattia kanalla, krutonkeineen päivineen. Kana tosin tuntui loistavan poissaolollaan. Jälkkäriksi mandariini ja desi rahkaa FunLightilla.

 EDIT

Töissä ei sitten ollutkaan nälkä, joten parsapasta jäi syömättä. Oikeastaan ihan hyväkin niin...

21:30 kotosalla 2 perunaa, 40g tonnikalamössöä, 50g kurkkua ja 50g paprikaa, 100g broilerfilettä. Ja... kaksi lasia valkkaria.

No. Tuskin tähän kuolee. Toivottavasti ainakaan ei :)