Yöllisen heräämisen jälkeen ei sitten tullutkaan nukuttua ennen kuin vasta paljon paljon myöhemmin. Kuuden aikaan hörppäsin mukillisen vihreää teetä ja lähdin lenkille. Eli päivän kulku siitä eteenpäin :

Lenkki, reipasta kävelyä tunnin verran, kilometrimäärästä ei mitään hajua.

AAMIAINEN 8:00 Kahvi, reissumiesleipä juustolla, salaatilla ja kurkulla ja voilla, 200g Kultabroiler - leikkelettä ihan huvin vuoksi paketista syötynä.

- päiväunet -

14:30 400g vesimelonia

Uintia 1 km

Kahvi kermalla.

 

18:00 PÄiVÄLLINEN  Broilerin rintaleike 200g, 150g S-marketin arkisalaattia jossa lisänä 5 kirsikkatomaattia, pätkä kurkkua, kevyttä chili-kastiketta n.1rkl , raejuustoa ja sitä kultabroileria vielä muutama siivu silputtuna.

Jälkiuunileipä voilla, juustolla (10%)  ja kurkulla.

Kylläpä on vatsa täynnä. Ja kamalasti tekis mieli juoda kalja tai pari tänään. Tässä osoitteessa ei ole tarkoitus tipatonta viettää missään nimessä, mutta enpä tiedä olisiko niin hirveän fiksu ajatus dieettiä silmällä pitäen.

Suurin synti mulla taitaa ihan oikeasti olla tuo, että olen kamalan perso bisselle (ts. en välttämättä juo sitä paljon, mutta spessuoluita joissa on energiaa aivan hulluna) ja sitten tottakai pitää saada jotain suolaista ja ennen kuin sitä ehtii tajutakaan, on lotkaissut menemään puolikkaan tai kokonaisen pizzan, tai kulhollisen pähkinöitä, tai sipsejä siihen sivuun. Huhuh.

No mutta. Nyt hiustenvärjäyspuuhiin! Sokoksella oli ale, ja ostin jotain räikeänpunaista sävytettä. Ehkä jos saan itseni näyttämään oikein typerältä niin en kehtaa lähteä minnekään ravintolaan missä joutuu kohtaamaan ihmisiä, ja siinähän sitten pelastuu samalla iskulla kilot, maksa ja rahat :)