... kun syön niin "heitetään sekaan" - periaatteella itse tehtyjä eväitä, että aiheeseen liittyvä matemaattinen toimitus olisi mahdoton, varsinkin jälkikäteen. Ainakin tänään meni siis tällä kaavalla. Ja lähes kaikki ateriat näin loman kunniaksi ihanasti myöhässä.

10 : 30 AAMIAINEN : 2 mukia kahvia, kevytmaidolla.

Uinti 1,2 km

1/2 litraa vettä + Bion3

15 : 00 LOUNAS : itse tehtyä wonton-keittoa n.3dl, pitäen sisällään 5 nyyttiä.

2 dl vettä + Ferrosan

2 mukia teetä ilman mitään ylimääräistä.

18 :00 PÄIVÄLLINEN : ei mikään oikeaoppinen Caesar salaatti : jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua (!!), leipäkuutioita, kanaa ja kastiketta, jota tuli ruiskittua sekaan surutta - ehkä liiankin iloisesti. Viimeiset hetkensä tässä sekamelskassa kokivat myös viikonlopulta jääneet fetakuutioinet sekä nahistunut paprikanpala. Jaa annoskoko? En todellakaan tiedä, arvioisin noin puolta kiloa.

1/2 litraa vettä + 1 geishakonvehti

21 : 00 Kuppi kahvia ja karjalanpiirakka

22 : 00  rasvatonta Activiaa ja maitorahkaa 50/50 suhteessa parin desin verran, Femisoyalla, auringonkukansiemenillä ja kurpitsansiemenillä höystettynä.

(+ vielä yöllä wontonkeiton lientä mukillinen, jossa seassa muutama parsakaalinnuppu ja ruohosipulia. Joo ja 1/4 Protein Delight - patukasta tuli syötyä myös. Ei keiton kaverina siis kuitenkaan.)

 Pitkäksi venähtäneestä ja varsin mässäilypitoisesta joululomasta muistoksi on nyt jäänyt vähän turhan paljon kinkkua kankkuun, paino tällä hetkellä n.61kg.

 Seuratkaamme tilannetta!