Ohops, eilisen merkinnät unohtui kokonaan. No, söin taas perussatsin kaurapuuroa, pari kuppia kahvia, helkatisti vettä, Hesen kanasalaatin paprika-currykastikkeella, sämpylän, kaksi ruisvarrasleipää, 2 dl tomaattikeittoa, suklaakonvehteja ja fanipaloja määrän X (eli aika paljon, koska alkoi ällöttää), töistä lähtiessä yhden Kebab-hampurilaisen ja kotona vielä yöllä purkin ananaspaloja ja aamuyöllä neljältä lisää kaurapuuroa, kun heräsin ja oli nälkä.

Ei siis mikään järkevin mahdollinen päivä :) paino näytti aamulla kuitenkin 59,7 ja sai mut uskomaan entistä enemmän siihen että vaakani on sekaisin.

 

Tänään olen pysynyt ruodussa aika hyvin, tosin olenkin nukkunut hirveän paljon.

AAMIAINEN iiiiiso muki rooibos-teetä makeutusaineella

LOUNAS iiiiiiso annos kaurapuuroa + leseet + siemenet + öljy + omppusose, tämän perään vielä pienempi annos puuroa koska vatsa sanoi että halusi lisää :)

vettä vettä vettä vettä vettä

PÄIVÄLLINEN 10cm pätkä kurkkua, Knorrin Organic-kasviskeittoa koko pussi eli jotain puolisen litraa, sekaan ymppäsin vielä kolme porkkanaa ja parsakaalin jämät.

Ei kai tässä muuta. Tällä hetkellä ei taidakaan enää safkaa talosta löytyäkään, puuroa lukuunottamatta, eli yölankeemus lie mahdoton ellen sitten vaivaudu tarpomaan hangessa lähimpään pizzeriaan.

Voi luoja ei olisi pitänyt ajatella tuota :D

No kuitenkin. Seuraavaan kertaan!